top of page

Magnets all around us: Junkyards


Magneter runt omkring oss: På skroten kan man ofta se stora kranar som har en gigantisk och super starkt magnet i slutet av sin lyftarm . Denna används för att sortera ut magnetiska material från de icke-magnetiska saker, och även för att plocka upp och flytta stora mängder metall. Dessa kranar har så starka magneter så de till och med kunna lyfta bilar från marken.

Hur coolt är inte det?

 

Magnets all around us: At junkyards you can often see large cranes that has a massive, super strong magnetic at the end of its lifting arm. This is used to sort out the magnetic materials from the non-magnetic substances, and also to pick up and move large amounts of metal. These cranes have strong magnets with such large magnetic fields that they are even able to lift cars off the ground.

Really cool!

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • YouTube - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

FOLLOW US

SEARCH BY TAGS

INSTAGRAM FEED

Archive

ARCHIVE

bottom of page