top of page

Sagor med fakta - lär dig om naturvetenskap och teknik med Pi och Powerbollarna!

 

Följ den spralliga och påhittiga Pi som tillsammans med sina magiska Powerbollar ger sig ut på äventyr och hjälper öbor ur knipa. Här får barn (3+ år) lära sig om naturvetenskap och teknik från skolans läroplan på ett underhållande sätt.

Pi och Powerbollarna en ny bokserie inspirera barn till naturvetenskap och teknik

Pi och Powerbollarna - Magnetfisket

Lär dig om magneter!
 

Pi och Powerbollarna ställer genast upp för Benny när han hamnat i knipa! Hur kunde han vara så klumpig? Och hur ska de lyckas få upp allt som hamnat på havets botten…

Pi och Powerbollarna en ny bokserie inspirera barn till naturvetenskap och teknik

Pi och Powerbollarna - Vinterracet

Lär dig om olika material!


Sally har nästan givit upp när Pi och Powerbollarna plötsligt dyker upp! Men kommer de hinna fixa till Sallys isracer? Eller riskerar Sally än en gång missa chansen att vara med i vinterracet?

Pi och Powerbollarna en ny bokserie inspirera barn till naturvetenskap och teknik

Pi och Powerbollarna - Ljudskurken

Lär dig om ljud!

Ljudskurken är tredje boken i den populära serien om Pi och Powerbollarna. Det är festival på ön men någon försöker att stoppa den. Med hjälp av Powerbollarna lär sig Pi om ljud och tillsammans ger de sig ut för att laga orkesterns förstörda instrument.

VAD UTBILDARE TYCKER

“Tipsar starkt förskolor att ta in boken då den handlar om ljud på ett sätt som ofta glöms bort i verksamheten. Ger också en del grundfakta för att kunna ta utforskandet vidare. Gillar denna serie!”​

 

PIA

Förskolelärare & barnboksbloggare

Huddinge

bottom of page