top of page

Vi gör det möjligt för barn att tillsammans med vuxna utforska och förstå sin omvärld. Vi skapar sagoböcker, appspel, poddar, musik och experiment kopplade till skolans läroplan, med naturvetenskap i fokus. 

Allt är verkligen genomtänkt in i minsta detalj. Pedagoger kommer att tycka om den. Jag gillar att det är mammas verktygslåda!!! Den här boken kan med fördel användas på förskola också

Gunilla

Montessori-lärarutbildare och Förskolechef, Bergshamra

TELL YOUR STORY

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. Let your users get to know you.

Idén om bNosy föddes när vi desperat försökte hitta pedagogiska sagoböcker, appar och tv-program som skulle lära våra barn om naturvetenskap på ett enkelt men roligt sätt.

 

Teamet består av forskare, illustratörer, spelutvecklare och lärare. Men så är vi också föräldrar som vill höja värdet på våra barns liv. Vi vill lyfta naturvetenskapsintresset hos barn genom att stödja skolan och föra in naturvetenskap i hemmet. Vi vill göra en insats för kommande generationer, genom vetenskaplig edutainment stödja skola och föräldrar och få fler barn intresserade av naturvetenskap.

 

Vi lever i en värld med vetenskapliga uppfinningar överallt runt omkring oss och ibland tar vi mycket av det för givet.  Uppfinningar såsom livsavgörande mediciner, material i datorer, bekämpningsmedel för grödor, bara för att nämna några. På bNosy känner vi ett socialt ansvar för kommande generationer. Generationer som behöver fylla industrier med kunskap för tillväxt, bidra med spännande innovationer och göra smarta val i vardagen för att upprätthålla en hållbar miljö.

 

bNosy startades 2014 och våra första produkter lanserades under våren 2016.

 

Läs mer om bNosy i Dagens Industri - Sagor med ett syfte >> 

 

Svalans montessoriförskolor i Danderyd har varit pilotförskola i framtagandet av vårt koncept Pi och Powerbollarna Magnetfisket.

Målgrupp: förskola, årskurs F-3 

Malin Mahron

Förskolechef Svalans Montessoriskolor

TELL YOUR STORY

Det är vi som är bNosy -

Karolina, Anna och Pauline

bottom of page