top of page

Att väcka kunskapstörst i naturvetenskap och teknik- missa inte bNosy på Skolforum

Missa inte att komma och lyssna på bNosy, tisdag 1 november kl 9.00 på Skolforum: Att väcka kunskapstörst i naturvetenskap och teknik.

Mycket i vårt samhälle bygger på naturvetenskapliga upptäckter. Om Sverige i framtiden ska kunna vara ett konkurrenskraftigt land med fortsatt innovation så behöver barns intresse för naturvetenskap och teknik lyftas. Lätt som en plätt tänkte vi som med en bakgrund som ingenjör och illustratör gav oss in i skolvärlden som Bambi på hal is. Vår idé var att föra in skolans naturvetenskap och teknik i hemmet och hemmets underhållning i skolan. Vi hade fått nog av allt klagande kring skolans problem. Det i kombination med att vi sett den magiska effekt underhållning med dold pedagogik hade på våra egna barn gjorde situationen solklar. Vi skulle göra edutainment med stöd i skolans läroplan. Vi tror nämligen på ett nära samarbete mellan lärare, föräldrar och elever för att uppnå ett lyckat resultat. Därför har vi skapat verktyg för att förverkliga ett sådant samarbete och därigenom få fler barn intresserade av naturvetenskap och teknik.

När: Tisdag 1 November

Tid : 9.00-9.50

Var: T5

Välkomna!

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • YouTube - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

FOLLOW US

SEARCH BY TAGS

INSTAGRAM FEED

Archive

ARCHIVE

bottom of page