App tips - Monster Physics

En fantastiskt rolig, snygg och bra app där barn (4+) med hjälp av ett monster de skapar själva får bygga, uppfinna, experimentera och leka med fysikens lagar. Vi rekommenderar varmt denna app som är skapad av Dan Russel-Pinson.

An amazingly fun, nice and great app where kids (4+) can create their own monster and build, invent, experiment and play with the laws of physics. We warmly recommend this app created by Dan Russel-Pinson.

@danrusselpinson #bnosytipsar #bnosy #apptips #physicsforkids #edutainment

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • YouTube - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

FOLLOW US

SEARCH BY TAGS

INSTAGRAM FEED

Archive

ARCHIVE

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon

© 2015-19 by bNosy AB info@bnosy.com