top of page

Magneter runt omkring oss : Kylskåp


Magneter används I kylskåp för att hålla dörren stängd. Kylskåpsdörrar och köksskåp har vanligtvis en magnetremsa fästs på insidan hörn som ansluter med en annan magnet när dörren är stängd. På så sätt hålls dörrarna tätt förseglade, vilket är viktigt för att hålla den kalla luften kvar inne i från kylskåpet inne.

 

Magnets are used in the refrigerators to keep the door close. Refrigerator doors and kitchen cabinet doors usually have a strip of magnet attached to the inside corner which connects with another magnet when the door is closed. The doors will be sealed tightly, which is important to keep all the cold air inside the fridge.

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • YouTube - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

FOLLOW US

SEARCH BY TAGS

INSTAGRAM FEED

Archive

ARCHIVE

bottom of page