Book tips - Hajen och vännerna

Dagens boktips plockade vi upp på Bokmässan i Göteborg. Hajen och vännerna av Madeleine Rogers är en härlig och charmig bok där 3-6 år gamla barn lär sig om några av havets invånare. I boken ingår roliga små pappersfigurer som vi ställde upp och lekte med på stranden i helgen.

Today we would love to recommend a book that we picked up at the book fair in Gothenburg. The Marine team by Madeleine Rogers is a lovely and charming book where 3-6 year olds learns about some sea creatures. At the end of the book you will find paper figures that kids loves to play with. Like we did on the shore in the weekend.

@triumfförlag @bokmässan2016 #madeleinerogers #themarineteam #hajenochvännerna #triumfförlag #bnosy #bnosytipsar

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • YouTube - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

FOLLOW US

SEARCH BY TAGS

INSTAGRAM FEED

Archive

ARCHIVE

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon

© 2015-19 by bNosy AB info@bnosy.com