top of page

App tips - Piiig Lab

Nu finns ett virtuellt labb i denna härliga app där barn (4-9 år) kan göra klassiska experiment. De får bland annat bygga vulkan, blanda färger, sluta elkretsar och titta i mikroskop. Vi gillar detta virtuella labb eftersom att det låter barnen leka med experiment som man ofta inte har ingredienser till hemma. Den är fint illustrerad och lätt att använda.

Ladda ner här på Appstore.

 

In this lovely app, you have a virtual lab where children ( 4-9 years) can make classical experiments. The app teaches the basics of electricity and chemistry. For example making a volcano, mixing colors , building electrical circuits and examine things through a microscope. bNosy like this virtual lab because it lets kids experiment with ingredients you usually don't keep at home. It is nicely illustrated and easy to use .

bNosy tipsar om appspel naturvetenskap

@piiig

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • YouTube - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

FOLLOW US

SEARCH BY TAGS

INSTAGRAM FEED

Archive

ARCHIVE

bottom of page