top of page

Did you know...


Did you know that we all have a unique fingerprint. Not even identical twins that are alike in all other ways have the same fingerprints. If you take a close up at your fingertip the surface is made up by ridges, these will help our fingers and hand be able to grab onto things. The fingers leave an impression mark every time we touch something, when the body’s natural oils and sweat on the skin are deposited onto another surface.

Fingerprint analysis has been used to identify suspects and solve crimes for more than 100 years.

Visste du att vi alla har ett unikt fingeravtryck som inte likt någon annans. Inte ens enäggstvillingar som är identiska på alla sätt har samma fingeravtryck. Om du tar en titt på fingertopparna så består ytan av åsar, dessa gör det lättare för handen och fingrarna att greppa saker. Varje gang vi rör någonting så lämnar fingrarna ett avtryck på ytan av kroppens svett och naturliga oljor. Fingeravtrycks analyser har använts för att identifiera misstänkta och lösa brott i mer än 100 år.

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • YouTube - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

FOLLOW US

SEARCH BY TAGS

INSTAGRAM FEED

Archive

ARCHIVE

bottom of page